Party of Sin

Τη στιγμή που τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα υπέγραφαν συμφωνία με το Διάβολο έσκασαν μύτη τα SWAT του Θεού για να χαλάσουν τη δουλειά. Έτσι, τα 7 αδέλφια ξεκινούν μια περιπέτεια που ξεκινάει στην Κόλαση και καταλήγει στον Παράδεισο για να επαναφέρουν το συμβόλαιο και να το υπογράψουν ώστε να έχουν δύναμη για τα επόμενα 666 χρόνια.

To Party of Sin είναι ένα puzzle platform που χωρίζεται σε περίπου 40 επίπεδα και υποστηρίζει spli screen co-op 4 παικτών. Παίρνουμε τον έλεγχο των ανθρωπόμορφων αμαρτημάτων, κάθε ένα από τα οποία διαθέτει και διαφορετική ικανότητα.

Συνδυάζοντας τις δυνάμεις του καλούμαστε να νικήσουμε εχθρούς και να υπερβούμε εμπόδια ή να λύσουμε γρίφους. Χειριζόμαστε πάντα μία μορφή ενώ η εναλλαγή γίνεται πανεύκολα και ταχύτατα. Αυτό είναι μεγάλο ατού καθώς σε ένα γρίφο ίσως χρειαστούν 3 ή 4 αμαρτίες ώστε να τον υπερβούν.

Ο χειρισμός είναι μέτριος εν απουσία gamepad μα όλα γίνονται παιχνιδάκι με ένα 360 controller (το παιχνίδι το έχει ως native controller). Τα γραφικά είναι τρισδιάστατα σε side scrolling περιβάλλον με όμορφα χρώματα και εφέ. Ο ήχος αν και καλός δεν ενθουσιάζει.

Αν σκέφτεστε μήπως το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του, η απάντηση είναι ναι. Η ενδιαφέρουσα ιδέα δένει εξαιρετικά με ένα ξέφρενο co-op mode και η ώρα περνάει πολύ ευχάριστα.

Θετικά: Πολύ καλό co-op

Αρνητικά: Μικρά τεχνικά θέματα

Βαθμός: 7.3

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.