Ανακοινώθηκε το Nintendo 2DS!

Nintendo2DSImage

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια κινέζικη απομίμηση του 3DS, είναι το νέο μέλος της οικογένειας DS που ετοιμάζεται να λανσάρει η Nintendo τον Οκτώβριο! Πρόκειται για ένα 3DS σε έναν, ενιαίο κορμό, χωρίς καπάκι, και φυσικά, χωρίς 3D οθόνη (όπως δηλώνει άλλωστε και το όνομά του). Παρόλο που είναι κακάσχημο (sorry Ninty, αλλά είναι), πρόκειται για μία πολύ δελεαστική προσφορά για αυτούς που θέλουν ένα οικονομικό φορητό και τους αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo.

Το Nintendo 2DS θα κοστίζει 130€, και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Η κονσόλα θα υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια του 3DS, αλλά και του DS, γεγονός που κάνει την αγορά του ακόμα πιο φιλική σε όσους δεν έχουν και την πρώτη κονσόλα της Nintendo. Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει δύο χρώματα, μπλέ/μαύρο και κόκκινο/άσπρο.

Νομίζω για τα λεφτά του αξίζει. Πόσο μάλλον όταν η κονσόλα έχει ήδη παιχνιδάρες και η Ninty ετοιμάζει ακόμη περισσότερες, όπως το Yoshi’s New Island που λέγαμε προηγουμένως.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.