Αποκαλύφθηκε το Grand Theft Auto Online!

grand-theft-auto-v

Η Rockstar αποκάλυψε πριν λίγη ώρα το Grand Theft Auto Online, το multiplayer τμήμα του Grand Theft Auto 5. Όπως το χαρακτηρίζει η ίδια η εταιρία, το GTA Online είναι ένας μεγάλος, δυναμικός και διαδραστικός κόσμος για 16 παίκτες. Σε πρώτη φάση, το εν λόγω mode παραμένει στενά συνδεδεμένο με το πέμπτο μέρος της σειράς, αλλά στο μέλλον είναι πιθανό να ακολουθήσει τη δική του πορεία και να μετατραπεί σε standalone παιχνίδι.

Σύμφωνα με την Rockstar, ο multiplayer κόσμος θα εξελίσσεται συνεχώς μέσα από τα updates που θα προσφέρει η εταιρία αλλά και η gaming community μέσω των mod tools που διαθέτει. Οι server θα ανοίξουν για όλους την 1η Οκτώβρη, δύο βδομάδες μετά την κυκλοφορία του Grand Theft Auto 5. Το πρώτο βίντεο για το εν λόγω mode μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω player.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.