Gamescom Day -1

gamescom

Μετά από περισσότερες από 12 ώρες ταξίδι, επιτέλους εγκαταστάθηκα στο διαμέρισμα… Καταφθάσαμε σε μία δροσερή Κολωνία που ταλανίζεται από συνεχείς ανέμους, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται στις μισές από αυτές που είχαμε συνηθίσει στις Ελληνικές παραλίες.

Έτσι, με λιγότερη από μία ώρα ύπνου τις τελευταίες εικοσιτέσσερις ώρες -και αυτή στο αεροπλάνο- είπα να γράψω τις εντυπώσεις από την Γερμανική πόλη, η οποία κινείται σιγά σιγά στον ρυθμό της Gamescom (ήδη είδαμε και ένα Audi A8 Long με το λογότυπο του Xbox One να κόβει βόλτες στα σοκάκια της πόλης). Ναι, σε ξέρουμε εσένα Microsoft! Περνάς υποσυνείδητα μηνύματα στον αθώο κοσμάκη.

Όσον αφορά τους Γερμανούς, χωρίς να θέλω να γίνομαι κακοπροαίρετος, το αντίθετο του εξυπηρετικού. Από ότι κατάλαβα το ΑΣΕΠ δεν χρησιμοποείται και ιδιαίτερα στην Γερμανία, με την εκδότρια του κεντρικού σταθμού μετρό να μην ξέρει γρι Αγγλικά και να προσπαθεί να μου πουλήσει (;;;;) εισιτήριο για την έκθεση ενώ επέμενα πως δεν μου χρειάζεται. Το θετικό με την όλη υπόθεση είναι ότι το διαμέρισμα που κλείσαμε είναι εξαιρετικό.

Αύριο, λοιπόν, για να κλείσουμε το μικρό αυτό post για την επερχόμενη Gamescom έχουμε την συνέντευξη τύπου των Microsoft, EA και Sony για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα μέσα από το site τόσο από τον Πάνο, όσο και από εμένα μετά την λήξη της τελευταίας δίνοντας ένα χέρι βοηθείας στο παιδί που έμεινε μοναχό του πίσω Ελλάδα, τον Πάνο της καρδιάς μας. (αφού ο Γέρος πάει να γίνει Σκοτσέζος για μια βδομάδα). Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι, αφού από την Τετάρτη που ανοίγει και η έκθεση ξεκινάει η πλήρης κάλυψη του XGamers. Για εσάς έχουμε αποκλειστικές συνεντεύξεις με πολλά παιχνίδια, όπως τους τίτλους της EA, το Rome 2 Total War, τα παιχνίδια της Ninty και φυσικά το blockbuster του χειμώνα που όλοι περιμένατε: Just Dance 2014!

See you, πάω να ρίξω έναν καλό ύπνο και να δω την πόλη της Κολωνίας μπάι νάιτ!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.