Σε 13 μόνο χώρες το Xbox One στο λανσάρισμα!

xbox one

Από την E3 γνωρίζαμε πως το Xbox One δεν θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες, αλλά μόνο σε 21, στις οποίες φυσικά δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Όπως όμως σας είχαμε ενημερώσει -μόνο τα κομάντα του XGamers έχουν τέτοιες πληροφορίες-, η κονσόλα θα βγει τελικά μόνο σε 13 χώρες στις οποίες φυσικά και δεν περιλαμβάνεται η Ελλαδα. Ο λόγος που θα καθυστερήσει η κονσόλα είναι συμφωνα με την Microsoft η δουλειά που απαιτείται για προσαρμογή του λογισμικού σε κάθε χώρα αλλά και η σύναψη σχέσεων με τρίτους για εφαρμογές, υπηρεσίες και άλλα (να δω συνδρομητική τηλεόραση μαζί με συνδρομή Gold και τι στον κόσμο).

Ελπίζουμε στην Gamescom που ακολουθεί την ερχόμενη βδομάδα να μάθουμε επιπλέον πληροφορίες για το πότε οι Έλληνες καταναλωτές θα μπορούν να το αποκτήσουν από τα εγχώρια καταστήματα.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.