Περισσότερα από 10 PS4 παιχνίδια θα δείξει η Sony στο TGS

ps4_logo

Το Tokyo Game Show πλησιάζει, και η Sony θα δώσει το παρών όπως άλλωστε το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Στο επίσημο δελτίο τύπου της εταιρίας, η Sony αναφέρει πως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παίξει περισσότερους από 10 τίτλους για την νέα της κονσόλα.

Προς στιγμήν η Sony έχει επιβεβαιώσει πως θα παρουσιάσει τα Knack, Deep DownDriveclub, Killzone: Shadow Fall,Wolfenstein: The New Order, PlayRoom και Assassin’s Creed 4: Black Flag, γεγονός που αφήνει τουλάχιστον τέσσερα νέα παιχνίδια προς ανακοίνωση. Ας ελπίσουμε πως οι εκπλήξεις που ετοιμάζει η Sony να αφορούν και τις δικές μας αγορές (που είναι το πιο πιθανό βέβαια) και όχι μόνο την Ιαπωνική.

Το Playstation 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29/11 σε 31 χώρες, στις οποίες δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.