Κερδίστε ένα PC game της επιλογής σας!

50_pc_game_icons_53_by_jeno_cyber-d52oe8h

Ξεχάστε τους διαγωνισμούς με τα στάνταρ δώρα! Το XGamers, σε συνεργασία με το AllKeyShop.com, σας δίνει την ευκαιρία να διαλέξετε ένα PC game της επιλογής σας και να το διεκδικήσετε μπαίνοντας στην κλήρωση. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό:

  • Κάντε Sign-in στο παρακάτω widget, είτε μέσω Facebook, είτε μέσω E-Mail λογαριασμού.
  • Περιηγηθείτε σε AllKeyShop.com, βρείτε το παιχνίδι που θέλετε και αντιγράψτε το Link του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, το κάνουμε επικόλληση στο αντίστοιχο πεδίο του widget (Get that PC Game)
  • Για να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές, ακολουθήστε τις οδηγίες του widget (πχ like σε Facebook Page και άλλα τέτοια απλά πράγματα). Επίσης, με το να κάνετε Share & Tweet τον διαγωνισμό κάθε μέρα, κερδίζετε extra συμμετοχές!

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι τις 14 Νοεμβρίου. Την ημέρα εκείνη ο νικητής θα ειδοποιηθεί με e-mail και το όνομά του θα εμφανιστεί στο widget. Καλή επιτυχία σε όλους!

a Rafflecopter giveaway

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.