Ubisoft @ E3 2014 Recap

Για ακόμη μια χρονιά η Ubisoft κέρδισε πολύ καλά σχόλια και γέμισε μια ώρα με παιχνίδια και διασκέδαση.

Ξεκίνησε δυναμικά με τα πρώτα 5 λεπτά του Far Cry 4 για να ξυπνήσει το κοινό.

Συνέχισε με μια εντυπωσιακή παρουσίαση του νέου Just Dancve 2015 και του συνοδευτικού του app. Η αίθουσα και η σκηνή γέμισαν χορευτές που έδειξαν πως στο νέο χορευτικό τίτλο της η εταιρία αφήνει πραγματικά όλους τους επίδοξους χορευτές να δείξουν τις ικανότητές τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται με τη χρήση του κινητού τους.

https://www.youtube.com/watch?v=gY2kRE8Q0nQ

Σειρά πήρε ένα εξαιρετικό cinematic trailer από το The Division.

Mετά ήρθε το The Crew με το Coast to Coast trailer και ημερομηνία την 11η Νοεμβρίου.

Τα βαριά χαρτιά βγήκαν αμέσως μετά. Assassin’s Creed Unity CGI trailer και gameplay! Πανέμορφα γραφικά, ομαλή ροή κινήσεων, γεμάτο. 28 Οκτωβρίου αυτό.

Ξανά στα casual games, το Shape Up. Στη σκηνή ανέβηκαν developers της Ubi και διαγωνίστηκαν σε live action demo. Αν και fitness ο τίτλος φαίνεται διασκεδαστικός.

https://www.youtube.com/watch?v=6eb9mPW_uBU

Προτελευταίος τίτλος το Valiant Hearts: The Great War, ένα puzzle adventure παιχνίδι σε σκηνικό Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, παρουσιάστηκε με ένα αρκετά συγκινητικό βίντεο.

Η έκπληξη ήρθε στο τέλος όμως. Τα φώτα έσβησαν και είδαμε αυτό που αποδείχθηκε ο νέος Rainbow Six τίτλος, το Siege! Το multiplayer gameplay trailer, αν και αρκετά καλοφτιαγμένο, χαρακτηρίστηκε ως “pre alpha”. Στο Q&A ειπώθηκε πως το παιχνίδι μπήκε σε διαδικασία reboot πριν 1,5 χρόνο ώστε να γίνει πλήρως next-gen, και έτσι φαίνεται πως θα είναι.

Αυτή είναι η Ubisoft.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.