Δύο νέα trailers για το NBA 2K15

15c4bd90-d572-11e3-8d2c-d50310ef6da1_NBA_2K15_Announcement_v2_DELIVERwebΗ κυκλοφορία του ΝΒΑ 2Κ15 πλησιάζει, και η 2K συνεχίζει να μας αποκαλύπτει πολλές από τις πτυχές του τίτλου μέσω δύο νέων trailer που έδωσε στη δημοσιότητα χθες.

Στο πρώτο trailer, η 2K μας παρουσιάζει τον οπτικό τομέα και τη μηχανή φυσικής του παιχνιδιού, όπως επίσης και τα animations παικτών και κοινού. Στο άλλο trailer μας δείχνει τον ρόλο των… μεντόρων στο MyCareer, όπου ηγετικές προσωπικότητες σε διάφορες ομάδες (βλέπε Durant, Harden, Redick και πολλοί άλλοι) θα σας συμβουλεύουν για την καριέρα σας.

Τέλος, ο προπονητής των Clippers, Doc Rivers, ηχογραφεί διαλόγους για το παιχνίδι, τους οποίους θα είστε σε θέση να τους ακούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν οι διάλογοι αυτοί θα παραμένουν αποκλειστικά όταν επιλέγετε την ομάδα του Los Angeles ή θα αποτελούν τους γενικούς διαλόγους ανεξαρτήτου ομάδας.

Το ΝΒΑ 2Κ15 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για Xbox One, PS4,  Xbox 360, PS3 και υπολογιστές.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.