Gameplay από το Legend of Zelda του Wii U!

The_Legend_of_Zelda_(2015),_Nintendo_E3_2014_Screenshoot

Στο πλαίσιο των The Game Awards τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Reggie, ο Miyamoto και ο Aonuma παρουσίασαν βασικά χαρακτηριστικά gameplay από το πολυαναμενόμενο Zelda του Wii U. Παρ’ όλο που όλο το gameplay είναι off-screen, μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε την γραφική λεπτομέρεια που η ομάδα ανάπτυξης έχει καταφέρει να προσθέσει στο πρώτο HD Zelda, ενώ παράλληλα οι σχεδιαστές μας επεξηγούν τις χρήσεις του gamepad και της οθόνης αφής αυτού κατά το gameplay.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό φαίνεται να είναι το μέγεθος του χάρτη του παιχνιδιού, όπως επίσης και το slow-motion που έχει προστεθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δίνοντας πιο κινηματογραφικό στυλ στον τίτλο. Στα τέλη του βίντεο γνωστοποιείται πως το Zelda θα κυκλοφορήσει στο ερχόμενο έτος, ενώ πριν από αυτό οι κάτοχοι της κονσόλας θα πρέπει να περιμένουν το νέο Starfox!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.