Gameplay demo από το Alan Wake 2

alan wake 2

To Alan Wake, που μας ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο του Bright Falls πριν από πέντε χρόνια (παρά κάτα μέρες, έστω), άφησε το κοινό σε ένα πολύ δυνατό cliffhanger, και έκτοτε η μεγάλη fanbase (το αρχικό παιχνίδι πούλησε περισσότερα από 4.5 εκατομμύρια τεμάχια) περιμένει το δεύτερο μέρος της σειράς. Μπορεί το American Nightmare που κυκλοφόρησε το 2012 να έδωσε λίγη τροφή στο πεινασμένο κοινό, αλλά όλοι λίγο-πολύ θα θέλαμε ένα πλήρες, δεύτερο παιχνίδι και καθαρό sequel.

Η Remedy θέλει να συμβεί, όπως διατυμπανίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, αλλά “δεν είναι το σωστό timing” αναφέρει το Φινλανδικό studio. Και τσαφ, έρχεται η 20η Απρίλη που η Remedy αποφασίζει να δώσει στη δημοσιότητα ένα gameplay demo του Alan Wake 2, πίσω από το 2010 όταν είχε ξεκινήσει η ανάπτυξή του (αλλά διακόπηκε για να ξεκινήσει αυτή του Quantum Break και του American Nightmare). Ένα gameplay demo ιδιαίτερα ενδιαφέρον, το οποίο δημοσιεύθηκε σε ένα αρκετά κομβικό σημείο: η ανάπτυξη του Quantum Break βαίνει προς το τέλος της, οπότε, μήπως είναι η ώρα να κάνει μία ακόμη επίσκεψη στο Bright Falls;

Μην ξεχνάμε άλλωστε, It’s not a lake, it’s an ocean.

Τις σπόντες της Remedy προς την Microsoft, τις βλέψεις της για το μέλλον και πολλά άλλα μπορείτε να τα διαβάσετε στο μακροσκελές αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρον άρθρο του Polygon εδώ.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.