Nintendo @ E3 2015

Λίγα πράγματα από την Nintendo και για φέτος, με μερικά καλά σημεία, αλλά χωρίς τον WOW factor που θα περίμενε κανείς από ανακοινώσεις στο πλαίσιο της E3. Η Nintendo έχει μείνει αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό, και με τις κινήσεις της στην φετινή έκθεση μοιάζει ανήμπορη να τον κοιτάξει στα μάτια. Παράλληλα, οι σημαντικότερες ανακοινώσεις αφορούσαν το φορητό της, το οποίο πλέον παίζει μπάλα μόνο του.

Star Fox Zero, νέο trailer και παράθυρο κυκλοφορίας, αυτόν τον χειμώνα

Aνακοινώθηκε το Hyrule Warriors Legends για το 3DS, μία “επαναδημιουργία” του παιχνιδιού του Wii U που θα περιλαμβάνει και όλα τα DLC αυτού

Ανακοινώθηκε το νέο Zelda του 3DS, με υπότιτλο Tri Force Heroes. Έρχεται στα τέλη της χρονιάς και θα έχει και co-op τριών ατόμων!

Νέο Metroid Prime, ή σχεδόν νέο Metroid Prime. Το Metroid Prime Federation Force είναι ένα παιχνίδι στον κόσμο των Prime που βασίζεται σε co-op τεσσάρων ατόμων

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xenoblade Chronicles X: 4 Δεκεμβρίου. Και φυσικά νέο trailer.

Animal Crossing: Happy Home Designer. Δεν περιγράφω άλλο. 25 Σεπτέμβρη για 3DS.

Ένα ωστόσο από τα πιο ενδιαφέρονται παιχνίδια είναι το Mario & Luigi: Paper Jam, στο οποίο δύο μεγάλα παιχνίδια διασταυρώνονται. Ο λόγος για τα Mario & Luigi και Paper Mario φυσικά, οι κόσμοι των οποίων θα συναντηθούν στο 3DS την επόμενη χρονιά.

Νέο Mario Tennis, γιατί καιρό είχαμε να το δούμε. Έρχεται στο Wii U φέτος, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Τέλος, η παρουσίαση έκλεισε με τον Mario Maker, ο οποίος θα διατεθεί στις 11 Σεπτέμβρη και θα υποστηρίζει και Amiibos.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.