Οι παίκτες ζητούν από την Nintendo να ακυρώσει το Metroid Prime: Federation Force!

metroid prime

Περισσότεροι από 12,500 φίλοι της Nintendo έχουν υπογράψει ήδη το petition που ζητάει από τη Nintendo να ακυρώσει το co-op παιχνίδι τεσσάρων ατόμων στο σύμπαν του Metroid Prime για το 3DS που ανακοινώθηκε στην Ε3!

Όπως τονίζει το petition, για δέκα χρόνια οι φίλοι ζητούν ένα νέο Metroid Prime, και με την έλευση του πιο δυνατού Wii U, ήλπιζαν ότι θα ερχόταν η ώρα για ένα νέο, βελτιωμένο παιχνίδι. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημιουργό του petition, το Metroid Prime: Federation Force αποτελεί “ασέβεια” προς το σύμπαν του Metroid, αλλά και προς τους φίλους της σειράς.

Την ίδια ώρα, το trailer του παιχνιδιού έχει περισσότερο από 90% dislike προς like αναλογία. Προσωπικά δεν μπορώ να μην δικαιολογήσω τις απαιτήσεις του κοινού, ειδικά όσων αγόρασαν το Wii U για τα franchises της Nintendo, και την ώρα που το τελευταίο πραγματικό Metroid παιχνίδι ήταν το εξαιρετικό Other M του 2010.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.