Ubisoft @ E3 2015

Μετά την EA τη σκυτάλη πήρα η Ubisoft, για κάτι περισσότερο από μια ώρα. Το πρόγραμμα τα είχε όλα, από casuals μέχρι νέα IPs και εντυπωσιακές παρουσιάσεις.

Η Aisha όπως πάντα παρουσίαζε, και πρώτους υποδέχτηκε τους Trey Parker και Matt Stone, οι οποίοι σχεδόν παρουσίασαν το νέο παιχνίδι South Park. Δηλαδή κυρίως έβριζαν. Αυτό το κάνουν καλά.

Αμέσως μετά είχαμε το For Honor, ένα από τα δύο φρέσκα της Ubi. Πρόκειται για μια μείξη μαχών α-λα Dynasty Warriors με team based co-op 4v4 και πολύ αίμα. Άκρως εντυπωσιακό.

Έπειτα, Trials Fusion Awesome Level Max, που δεν εντυπωσίασε και νέο gameplay από το The Division που έδειξε πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές του παιχνιδιού. Πακέτο με ημερομηνία κυκλοφορίας, 8 Μαρτίου 2016 αλλά και beta στις αρχές του νέου έτους!

Κατά το μισάωρο είδαμε τρέιλερ του Anno 2205 και μετά ένα live από τον Jason Derulo για το Just Dance 16. Μάθαμε πως το JD είναι πλέον το μεγαλύτερο franchise ever, πως αρκεί ένα smartphone για να παίξουμε και πως το νέο installment θα έχει “dance on demand subscription based service”.

https://www.youtube.com/watch?v=kQaq7pyhZ5A

Έπειτα, Rainbow Six Siege live demo και Trackmania – το οποίο φάνηκε αρκετά φρέσκο και διασκεδαστικό.

Τέλος η Ubisoft έριξε τα δυνατότερα χαρτιά της. Assassin’s Creed Syndicate και το δεύτερο νέο IP, Ghost Recon Wildlands. Τι είναι αυτό; Η γνωστή ομάδα ενάντια σε καρτέλ ναρκωτικών.

Γενική εντύπωση, η Ubisoft δεν κούρασε, το πήγε καλά, είχε ρυθμό και μάζεψε καλές εντυπώσεις και ενθουσιασμό.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.