‘Detroit: Become Human’, το νέο παιχνίδι της Quantic Dream

Το νέο παιχνίδι της Quantic Dream, δημιουργού των εξαιρετικών Heavy Rain και Beyond: Two Souls αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στην παρουσίαση της Sony στο Παρίσι. Ο νέος τίτλος του ταλαντούχου studio ονομάζεται Detroit: Become Human και αποτελεί το παιχνίδι που είχαμε δει ως project Kara πριν από αρκετά χρόνια, λίγο μετά την κυκλοφορία του Heavy Rain.

To Detroit μας μεταφέρει στο μελλοντικό και μας εξιστορεί την ιστορία της Kara, ενός android με αισθήματα που έχει ξεφύγει από το εργαστήριο και περιπλανιέται στην πόλη του Ντιτρόιτ (ή αλλιώς Android City όπως αναφέρεται στο παιχνίδι).

Τέλος, δόθηκε και στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του παιχνιδιού, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα Heavy Rain και Beyond Two Souls θα κυκλοφορήσουν και στο PS4 με την ημερομηνία κυκλοφορίας να μην έχει γινει γνωστή. Το Detroit: Become Human αναμένεται αποκλειστικά για το Playstation 4.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.