ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από την Activision το σύστημα εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

activision-blizzard-money-drop

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε χθες, Κυριακή 22 Νοεμβρίου η αδυναμία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη προέδρου. Αποκλειστικά ωστόσο το xgamers αποκαλύπτει πως η εταιρία Infosolutions που ανέλαβε το online σύστημα καταμέτρησης ψήφων είναι εξαγορασμένη από τον όμιλο Activision Blizzard, Inc! Οι ρεπόρτερ-κομμάντα του Xgamers μίλησαν με τον ισχυρό άνδρα της Activision, Bobby Kotick:

“Ναι, είναι αλήθεια, εμείς είμαστε πίσω από την Infosolutions. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διεξαχθούν οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας την περασμένη Κυριακή αλλά λόγω του Double XP Weekend που είχαμε για το Black Ops 3 το σύστημα είχε υπερφορτωθεί και οι servers ζαλίστηκαν και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τόσους χρήστες”. Στη συνέχεια της συνέντευξης ο κύριος Kotick μας ενημέρωσε πως το σύστημα “δεν είχε σφάλμα λογισμικού, αυτό που λέτε στα ελληνικά bug, αλλά ήταν πλήρως δοκιμασμένο από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Ήταν άλλωστε ο ίδιος αλγόριθμος με αυτόν που επιλέγουν οι χρήστες πίστα στο pre-game lobby στα Call of Duty”.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.