Συνεχίζεται η ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2

Beyond good and evil

Τι κι αν έχουν περάσει 13 χρόνια από όταν το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε στα καινούρια -τότε- Playstation 2 και Xbox; Η ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2 σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς συνεχίζεται κανονικά, με τον ίδιο να επιβλέπει την πορεία του. Θυμίζουμε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει επιβεβαιωθεί από το 2011, με την Ubisoft να κρατάει εδώ και πέντε χρόνια κλειστά τα χαρτιά της, κάνοντας γνωστό μόνο πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα συστήματα νέας γενιάς (ΣΣ η δήλωσε έγινε το 2014 και αφορούσε τα Wii U, PS4 και Xbox One).

Ας ελπίσουμε πως το 2016 θα είναι η χρονιά που θα έχουμε το πρώτο δείγμα από την δουλειά που κάνει η ομάδα ανάπτυξης εδώ και μισή περίπου δεκαετία. Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγα χρόνια το πρώτο παιχνίδι έγινε διαθέσιμο σε Xbox Live και PSN σε HD επανέκδοση.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.