Φήμη: Το νέο Zelda θα κυκλοφορήσει στο Wii U και το NX

The_Legend_of_Zelda_(2015),_Nintendo_E3_2014_Screenshoot

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από μία χρήστη του Twitter, την Emily Rogers, η οποία κατά καιρός έχει αποκαλύψει αρκετές πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις της Nintendo στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, η Emily αναφέρει πως πολλαπλές πηγές επιβεβαιώνουν πως το επόμενο μέλος της σειράς The Legend of Zelda θα κυκλοφορήσει τόσο στο Wii U, όσο και στην επόμενη κονσόλα της Nintendo (που πιθανώς να ανακοινωθεί στην Ε3 για άμεση κυκλοφορία εντός του έτους).

Παράλληλα, το παιχνίδι για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise θα διαθέτει voice overs για τους NPCs και όχι για τον Link, ο οποίος φυσικά θα παραμείνει μουγκός. Τέλος, οι φήμες κλείνουν με την πληροφορία ότι στο παιχνίδι θα διαθέτουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε και το φύλο του Link (ή της Link ?) χωρίς αυτό ωστόσο να γνωρίζουμε αν θα μεταβάλει και το αντίστοιχο φύλο της Zelda.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.