Ο σκηνοθέτης του Zelda παραδέχθηκε πως το Wii U controller διαταράσσει το gameplay!

Το Wii U θεωρείται σχεδόν ήδη παρελθόν, και έτσι τίποτα δεν εμποδίζει ακόμη και την ίδια την Nintendo να μιλάει ευθεία για το προϊόν της. Έτσι, ο σκηνοθέτης του Zelda, Eiji Aonuma, παραδέχθηκε πως το controller της κονσόλας όχι μόνο δεν προσδίδει στην εμπειρία του παιχνιδιού, αλλά διαδραματίζει αρνητικό ρόλο στο gameplay!

“Καταλάβαμε ότι το να κοιτάς κάτι στο gamepad και μετά κάτι στην τηλεόραση διαταράσσει το gameplay και καταστρέφει την συγκέντρωση των παικτών” δήλωσε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, ενώ παρομοίασε το Wii U controller με ένα GPS αυτοκινήτου: “Το GPS το έχεις στο παμπρίζ, αν το είχε στα πόδια σου και αναγκαζόσουν να το κοιτάς, τότε θα εμπλεκόσουν σε ατύχημα!”

Όχι πως θέλω να φανώ ειρωνικός, αλλά ο “σκοτωμός” της κονσόλας από την ίδια την εταιρία ήρθε λίγη ώρα μετά το γκολ του Ράμσει.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.