Αύριο η ανοιχτή beta του Battlefield 1, νέες πληροφορίες

Αύριο θα ξεκινήσει η ανοιχτή beta του Battlefield 1 για PS4, Xbox One και PC μέσω του Origin, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να πάρουν μία πρώτη γεύση από το -υπό ανάπτυξη ακόμη- παιχνίδι που ετοιμάζει η DICE. Ωστόσο, η επιστροφή στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν θα έρθει για όλους, αφού η EA γνωστοποίησε πως η open beta θα απαιτεί στους χρήστες του Xbox One να είναι συνδρομητές του Xbox Live Gold, κάτι που δεν θα ισχύει στην περίπτωση του PS4.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα το καλοκαίρι, κατά την Gamescom 2016, η beta θα περιλαμβάνει έναν χάρτη, τον Sinai Desert, και 2 διαθέσιμας modes: 64-player Conquest και 24-player Rush.

Για τους φίλους που θέλουν να παίξουν το παιχνίδι στο PC τους, τονίζουμε πως η EA δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη απαιτήσεις συστήματος, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για download 6.2GB.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.