Και επισήμως Read Dead Redemption 2!

[UPDATE 18/10] Μετά από μία σειρά από teasers, επιτέλους η Rockstar ανακοίνωσε επισήμως ότι το sequel του Red Dead Redemption έρχεται, και φέρει τον υπότιτλο… Άκυρο, δεν φέρει υπότιτλο, απλά λέγεται Red Dead Redemption 2. Ο τίτλος αναμένεται το Φθινόπωρο του 2017, με την ιστοσελίδα να μην αναφέρει εκδόσεις για υπολογιστές, παρά μόνο για PS4 και Xbox One.

[Original Story] OΠάνε εξήμισι χρόνια από την μέρα που το Red Dead Redemption βρέθηκε στα ράφια των καταστημάτων, και η επιθυμία των παικτών για ένα τρίτο παιχνίδι της σειράς Red Dead να αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Οι φήμες για την ανακοίνωση του παιχνιδιού στην E3 του Ιουνίου δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά η Rockstar με το χθεσινο της Tweet έβαλε φωτιά σε εκατομμύρια followers. Παράλληλα το site της εταιρίας έχει “ντυθεί” με την ίδια εικόνα, οπότε είναι σίγουρο πως τα αποκαλυπτήρια του τι ετοιμάζει η Rockstar δεν θα αργήσουν.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.