Τυπάς αγοράζει το Infinite Warfare από το Windows Store, ανακαλύπτει πως υπάρχει ένας ακόμη παίκτης online

Για όσους δεν το ξέρατε, το Call of Duty Infinite Warfare έγινε από χθες διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά αυτό που σίγουρα δεν ξέρατε είναι ότι το παιχνίδι μπορείτε να το αγοράσετε από το store των Windows 10. Και ελπίζουμε, δηλαδή, να μην το ξέρατε (και ακόμη χειρότερα να μην το αγόρασατε από εκεί), αφού όπως προκύπτει δεν υπάρχει συνδεσιμότητα μεταξύ των εκδόσεων του Windows Store και του Steam, αλλά ούτε μεταξύ του Windows Store και του Xbox One μέσω Xbox Live.

Έτσι, η κοινότητα που δημιουργείται για όσους προτίμησαν να τσιμπήσουν το παιχνίδι από το store της Microsoft είναι σημαντικά μικρότερη. Μάλιστα ένας χρήστης reddit ανέφερε χαρακτηριστικά πως την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού το σύνολο των online παικτών ήταν… δύο (2). Η Microsoft πήρε θέση στο θέμα και δήλωσε πως είναι στο χέρι της κάθε εταιρίας να εκμεταλλευτεί το cross-platform multiplayer του Xbox Live, είτε με το Xbox One είτε με κάποια άλλη πλατφόρμα, πετώντας ουσιαστικά την ευθύνη στην Activision.

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.