Nvidia: Ο κόσμος θα ενθουσιαστεί με το Nintendo Switch

Το Nintendo Switch που αποκαλύφθηκε μερικές εβδομάδες νωρίτερα, σηματοδοτεί την επιστροφή της NVIDIA στον χώρο των gaming κονσόλων, αφού τις περασμένες γενιές Ati (και μετέπειτα AMD) μονοπωλούσαν στο εσωτερικό των οικιακών συστημάτων.

Σε συνέντευξή του ο CEO της εταιρίας, Jen-Hsun Huang, δήλωσε πως ο κόσμος αναμένεται να ενθουσιαστεί από το Nintendo Switch, ενώ προβλέπει ότι η συνεργασία με την Nintendo μπορεί να διαρκήσει ακόμη και δύο δεκαετίας, δείχνοντας πόσο πολύ πιστεύει και στην εμπορική επιτυχία του Switch μετά την πανωλεθρία της Ninty με το Wii U. Άλλωστε νωρίτερα μέσα στον μήνα η NVIDIA ανέφερε πως χρειάστηκαν περισσότερα απο 500 ανθρωποέτη εργασίας!

Περισσότερες πληροφορίες για το Nintendo Switch αναμένονται τον Γενάρη του 2017, όταν και η Nintendo αναμένεται να παρουσιάσει κάθε σκέλος της κονσόλας της.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.