Nintendo Switch Launch Event Official Recap

Αθήνα, 7 Μαρτίου, 2017Η εκδήλωση λανσαρίσματος του “Switch”, της πολυαναμενόμενης νέας κονσόλας της Nintendo, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη CD Media την Πέμπτη 2 & Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. Ο ειδικά διαμορφωμένος για την περίσταση χώρος του The Loft κατακλείστηκε για πολλές ώρες από δημοσιογράφους και κοινό που διασκέδασαν με τα εκπληκτικά παιχνίδια που ήταν διαθέσιμα, πολλά εκ των οποίων μάλιστα πολύ πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Η εμπειρία που βιώσαν ήταν μοναδική, είτε έπαιξαν ως μονάδα, ζευγάρι, οικογένεια ή παρέα φίλων!

Η πρώτη μισή μέρα της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη νέα κονσόλα και την ποικιλία των παιχνιδιών της. Παράλληλα, οι απανταχού fans της Nintendo, έδωσαν ένα δυναμικό «παρών» στο event και είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να μονομαχήσουν πρόσωπο-με-πρόσωπο στα παιχνίδια 1-2 Switch ή να περιπλανηθούν στον «μαγικό» κόσμο της “Zelda”, αλλά και να διασκεδάσουν με τα εκπληκτικά Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, Splatoon 2, Snipperclips, Super Bomberman R, Just Dance 2017, UltraStreet Fighter II και Skylanders.

Η νέα κονσόλα “Switch” της Nintendo παρέχει «αποκλειστικά» στο gaming κοινό μια μοναδική ελευθερία στη διασκέδαση, καθώς, εξαιτίας της φορητότητας της, δίνει τη δυνατότητα gaming εκτός σπιτιού! Η κονσόλα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Nintendo Switch – Ελευθερία στη διασκέδαση. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε. Με Οποιονδήποτε!

Σχετικά με την Nintendo:

Η παγκόσμια πρωτοπόρος στη δημιουργία της διαδραστικής ψυχαγωγίας, Nintendo Co. Ltd., Κιότο, Ιαπωνία, κατασκευάζει και εμπορεύεται hardware και software για τις κονσόλες Wii U ™ και Wii ™ που αφορούν στην οικιακή ψυχαγωγία και για την οικογένεια φορητών συστημάτων Nintendo 3DS ™ και Nintendo DS ™. Από το 1983, όταν παρουσίασε το Nintendo Entertainment System ™, η Nintendo έχει πουλήσει περισσότερα από 4,4 δισεκατομμύρια βιντεοπαιχνίδια και πάνω από 693 εκατομμύρια μονάδες hardware σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας γενιάς Wii U και Wii και της οικογένειας των συστημάτων Nintendo 3DS, της νέας Nintendo 3DS ™, της νέας Nintendo 3DS XL ™, του Nintendo 3DS, του Nintendo 3DS XL ™, του Nintendo 2DS ™, καθώς και των Nintendo DS ™, Nintendo DSi ™, Nintendo DSi XL ™, Game Boy ™, Game Boy Advance ™, Super NES ™, Nintendo 64 ™ και Nintendo GameCube ™. Δημιούργησε επίσης εικονίδια που έχουν γίνει πασίγνωστα στη βιομηχανία των παιχνιδιών και τα νοικοκυριά όπως τα Mario ™, Donkey Kong ™, Metroid ™, Zelda ™ και Pokémon ™. Η θυγατρική της, Nintendo of Europe, με έδρα τη Γερμανία, ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί τη βάση για τις δραστηριότητες της Nintendo στην Ευρώπη.

Σχετικά με τη CD Media:

Ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα, Ελλάδα και η βασική της δραστηριότητα συνίσταται στο να προσδίδει προστιθέμενη αξία στο διαδραστικό λογισμικό ψυχαγωγίας και το hardware, μέσα από την εμπειρία που διαθέτει στο marketing, τη διανομή και τη γνώση των περιφερειακών αγορών. Η CD Media , μαζί με τις θυγατρικές της Best Distribution Srl. Romania και CD Media SL D.o.o Slovenia​​, είναι πλέον ο κορυφαίος διανομέας στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, ενώ συνεχώς επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Στο ρόστερ των franchises της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Nintendo of Europe, Electronic Arts, Take2 Interactive, Ubisoft, Capcom, Warner Brothers Interactive Entertainment, Bethesda. Η CD Media βραβεύτηκε από την ICAP, για την οικονομική της ισχύ και την άριστη πιστοληπτική της ικανότητα, με το βραβείο “Strongest Companies in Greece“.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.