Και ranked αγώνες μεταξύ PC και Xbox One στο Gears of War 4

 

Είναι γνωστό πως το cross-platform multiplayer μεταξύ Xbox και Windows 10 είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει επενδύσει η Microsoft και αναμένεται να συνεχίσει να κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση.

Τo Gears of War 4 επέτρεπε τα multiplayer παιχνίδια μεταξύ των δύο πλατφόρμων, αλλά όχι στις ranked playlists καθώς η ομάδα ανάπτυξης ήθελε να κρατήσει τις ισσοροπίες μεταξύ controllers και Mouse/Keyboard, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει με το ερχόμενο κιολας update. Όπως προκύπτει, η μικρή κοινότητα του παιχνιδιού στο PC έχει “αναγκάσει” την Microsoft να επιτρέψει την πλήρης συνένωση των δύο communities αφού οι ranked παίκτες ήταν ελάχιστοι στα Windows.

Ωστόσο, το update θα επιτρέψει την δυνατότητα στους χρήστες των Xbox One να επιλέγουν αν θέουν ή όχι να συμμετέχουν στο matchmaking του cross-platform play. Οπότε όλοι ειναι ικανοποιημένοι.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.