EA @ E3 2017: Όλες οι ανακοινώσεις

Σε μία αρκετά… πρόωρη παρουσίαση σε σχέση με αυτά που μας είχε συνηθίσει η εταιρία, η EA ανοίγει ουσιαστικά τον κύκλο των ανακοινώσεων και εκπλήξεων της φετινής έκθεσης. Η συνέντευξη τύπου ξεκινάει με το Star Wars: Battlefront 2, το οποίο έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος υπόσχεται να ικανοποιήσει και αυτούς που δυσαρεστήθηκαν. Σε μία συνέντευξη τύπου που δεν περιλάμβανε πολλές ανακοινώσεις και εκπλήξεις, το νέο Battlefront ίσως να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, μαζί με το νέο παιχνίδι της Bioware που ακολούθησε στην παρουσίαση, αφού και πρακτικά αυτά τα δύο παιχνίδι κάλυψαν σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο της παρουσίασης.

Αναφορικά με το νέο παιχνίδι της Bioware, ο τίτλος αυτού είναι Anthem, το οποίο αποτελεί ένα νέο sci-fi franchise από τους masters του είδους. Περισσότερες λεπτομέρειες η EA υποσχέθηκε να μας δώσει στην αυριανή συνέντευξη τύπου της Microsoft, αφού παράλληλα η σκηνή μύρισε exclusive συμφωνίες (Scorpio ίσως!?).

Στην συνέχεια των ανακοινώσεων, η EA θα κυκλοφορήσει το επόμενο παιχνίδι των δημιουργιών του Brothers: A Tale of two Sons, το οποίο πρακτικά φέρνει τον Michael Scofield στο σαλόνι σας, αφού σας καλεί να αποδράσετε από φυλακές. Αποτελεί ένα αποκλειστικό co-op τίτλο, που φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρος.

Μετά από μία απουσία μερικών ετών, το Need for Speed επιστρέφει, και φέρνει τον υπότιτλο Payback. Στην πραγματικότητα μέχρι να δούμε ότι πρόκειται για NFS ήμασταν σίγουροι πως θα ήταν παιχνίδι Fast n Furious με το όλο setting να θυμίζει αρκετά τις γνωστές ταινίες. 10 Νοέμβρη στα καταστήματα.

Και κερασάκι στην τούρτα των ανακοινώσεων, νέα maps για το Battlefield 1, trailer για τα FIFA 18, NBA LIVE 18 και Madden 18.

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.