Έχασε στοίχημα στο Call of Duty και έστειλε τα SWAT σπίτι του!

Ένα ακραίο επεισόδιο με απολογισμό έναν νεκρό σημειώθηκε σήμερα στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, με όλο το σκηνικό να ξεκινάει όταν ο “δράστης” έχασε στοίχημα αξίας… 1.5 δολαρίου και μέσα στα νεύρα του αποφάσισε να καλέσει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής αναφέροντας πως ο αντίπαλός του κρατάει ομήρους σπίτι του, με ένα εκ των οποίων να είναι ήδη νεκρός.

Δεν άργησε πολύ η ομάδα SWAT της αστυνομίας να περικυκλώσει το κτήριο της διεύθυνσης που έδωσε ο  δράστης, με μία μόνο διαφορά. Η διεύθυνση αυτή δεν ανήκε όντως στον αντίπαλό του και ήταν ψεύτικη! Έτσι, θύμα της όλης τραγικής φάρσας ήταν ο 28χρονος πατέρας δύο παιδιών, Andrew Finch, ο οποίος πυροβολήθηκε μπροστά στο σπίτι του, χωρίς να έχει καμία σχέση με το συμβάν.

Η αστυνομία έχει ήδη υπό κράτηση έναν 25χρονο φερόμενο ως δράστη, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως δεν είναι ο άνθρωπος που έχασε το στοίχημα, αλλά τρίτο πρόσωπο που απευθύνθηκε ο ηττημένος προκειμένου να καλέσει τις αρμόδιες αρχές για την κακόγουστη αυτή φάρσα.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.