Το Mario Kart έρχεται στα Smartphones

Αγαπητοί μαθητές που βαριέστε στην ώρα των θρησκευτικών. Φοιτητές που πηγαίνετε στο αμφιθέατρο για να χαζέψετε κάνα πρωτοετό και να παίξετε δηλωτή στο διάλειμμα. Φίλε εργαζόμενε που σήμερα βρέχει και δεν έχει πατήσει κανείς στο μαγαζί. Αδέρφια μου που όλη μέρα βαριέστε. Η Nintendo σας φέρνει την λύση για να περάσετε αυτές τις δύσκολες ώρες βαρεμάρας που μαστίζουν την καθημερινή σας ζωή.

Το επόμενο οικονομικό έτος (Απρίλιος 2018 μέχρι Απρίλιο 2019 δηλαδή), η Nintendo γνωστοποίησε πως θα κυκλοφορήσει στις κινητές συσκευές το Mario Kart Tour. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε, αλλά εγώ προσωπικά βρήκα έναν βασικό λόγο να αγοράσω ένα καλύτερο smartphone μέχρι τότε. Παράλληλα υπάρχει και φήμη ότι η Nintendo αναπτύσσει Zelda για κινητά, οπότε αναμένουμε και για παραπάνω νέα στο μέλλον.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.