Υποστήριξη 1440p στο Xbox One φέρνει το νέο update

Το ανοιξιάτικο update του Xbox One έχει αρχίσει ήδη να διατίθεται σε επιλεγμένους χρήστες, και μεταξύ άλλων φέρνει ένα χαρακτηριστικό που ζήταγαν πολλοί χρήστες που έχουν συνδεδεμένη της κονσόλα τους σε μόνιτορ υπολογιστή. Αυτό δεν είναι άλλο από υποστήριξη ανάλυσης 1440p, ανάλυση που διαθέτουν τα περισσότερα σύγχρονα gaming monitors. Πληροφορίες σχετικά με το αν θα υπάρξουν παιχνίδια που θα τρέξουν native σε αυτήν την ανάλυση δεν γνωρίζουμε, αλλά λογικά μιλώντας το Xbox One X θα το κάνει από την πρώτη μέρα διάθεσης του update.

Μεταξύ άλλων, το νέο update θα φέρει ανανεωμένο Microsoft Edge Browser, νέες δυνατότητες στην streaming υπηρεσία Mixer (ο χρήστης θα επιτρέπει σε κάποιον θεατή να κάνει κατάληψη του παιχνιδιού του και να αναλάβει τον έλεγχο!!) αλλά και ανανεωμένα feeds.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.