Spartan Chimera & Talos

Αυτή τη φορά η Spartan Gear αποφάσισε να μας εξοπλίσει και το desktop. Chimera και Talos, λοιπόν. Πάμε.

Όπως και με το Spartan Gear Oplon μιλάμε για budget λύσεις για PC gaming. Αλλά with a twist!

Το Chimera είναι ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης με led φωτισμό, multimedia keys και κάτι εξαίσιο. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την ταχύτητα που γράφουμε, ώστε να μην υπάρχει ghosting! Αυτό, μαζί με την ιδιότητα να μπορεί να δεχθεί ως 19 ταυτόχρονα πλήκτρα χωρίς να χάσει ούτε ένα κάνει το μαραφέτι εξαιρετικό.

Το Talos, από την άλλη συμπληρώνει το desktop μας με ίδια χαρακτηριστικά στο φωτισμό, 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και αναλύσεις  800/1200/1600/2400 dpi με το πάτημα ενός κουμπιού.

Γενικά ο λόγος τιμής/ποιότητας είναι καλός, καθώς και η απόδοση των περιφερειακών ανταποκρίνεται τέλεια στις απαιτήσεις, δεδομένης της χαμηλής τιμής πάντα. Σίγουρα τα Chimera και Talos δεν αντικαθιστούν τα μηχανικά πληκτρολόγια και τα ποντίκια των 100€, αλλά είναι μια καλή εναλλακτική για τον απλό χρήστη που θέλει λίγα παραπάνω πράγματα από το κλασσικό desktop των Microsoft – Logitech.

Τα Spartan Gear προϊόντα διατίθενται και στην ελληνική αγορά από την Enarxis, την οποία και ευχαριστούμε που μας τα απέστειλε να τα δοκιμάσουμε

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.