Black Ops 4: Battle Royale, Zombies αλλά όχι campaign

Όπως ακουγόταν έντονα τον τελευταίο καιρό και σας είχαμε ενημερώσει, το Black Ops 4 δεν θα έχει κανενός είδους single player campaign, αλλά θα περιλαμβάνει ένα Battle Royal mode στα πρότυπα του PUBG.

Στην χθεσινή αποκάλυψη του παιχνιδιού, η developer Treyarch επιβεβαιωσε την ύπαρξη του Battle Royale mode, με όνομα Blackout. Περιλαμβάνει γνωστούς χαρακτηρες της σειράς Black Ops καθώς και οχήματα εδάφους, θάλασσας και αέρα!! Παράλληλα, για αντί για το καθιερωμένο single player θα υπάρχουν μερικές solo trial missions αλλά και η δυνατότητα να παίξετε zombie mode με μποτάκια.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Activision, το Blackout θα ενώνει το combat του Call of Duty σε έναν χάρτη περίπου 1500 φορές μεγαλύτερο από την Nuketown. Λεπτομέρειες για τον αριθμό των παικτών και το ακριβές μέγεθος του χάρτη θα δωθούν στην δημοσιότητα αργότερα, λογικά στην Ε3 όπου και αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως το παιχνίδι.

Όσον αφορά την έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστές, η ανάπτυξη έχει δωθεί στη Beenox, ομάδα ανάπτυξης που ανήκει στην Activision και θα “τρέχει” στο Battle.net της Blizzard σε επίπεδο server.

Όσον αφορά το παραδοσιακό gameplay, το Black Ops 4 θα μας επιστρέψει στο έδαφος αφού δεν υπάρχουν wallruns ή thrust jumps με εξωσκελετούς. Παράλληλα, καταργείται το health regen και αντικαθίσταται με χειροκίνητη επιλογή το ίδιο σημαντική με το reload.

https://youtu.be/ooyjaVdt-jA

Κλείνοντας με το Zombie mode, η σειρά γιορτάζει τα 10 της χρόνια και θα έρθει με τρία maps, νέο σετ χαρακτηρων και νέους εχθρούς. Παράλληλα προστίθεται και το Zombie Rush, που κάνει την εμπειρία πιο γραμμική και απευθυνεται στους βετεράνους του mode δημιουργώντας νέο, εντονότερο ρυθμό.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.