LEAKED: Αυτά θα δούμε στην E3 2018

Leaks στον χωρο του gaming είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, αλλά η μεγάλη αλυσίδα σούπερμαρκετ της αμερικής, Walmart το έφτασε σε άλλο.. level.

Η διαρροή τίτλων από καταστήματα είναι πια η πιο διαδεομένη μέθοδος γνωστοποίησης μη ανακοινωμένων τίτλων, και τις περισσότερες φορές επιβεβαιώνουν ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Τι “έδειξε” το Walmart για ανακοίνωση στην ερχόμενη E3; Νέο Assassin’s Creed, επιστροφή του Sam Fisher με νέο Splinter Cell, νέο κεφάλαιο της σειράς Just Cause, Borderlands 3, RAGE 2, Forza 5, Gears of War 5 και φυσικά το Division 2 που γνωρίζουμε ήδη.

Στην λίστα αυτή έρχονται να προστεθούν τα δεκάδες παιχνίδια που γνωρίζουμε ήδη ότι αναμένονται και θα παρουσιαστούν στην έκθεση του Los Angeles. Ο λόγος φυσικά για τα Beyond Good and Evil 2, το δεύτερο μέρος του Last of Us, το Metroid Prime 4, το Black Ops 4, το νέο Battlefield και φυσικά τα νέα κεφάλαια των ετήσιων κυκλοφοριών όπως FIFA 19.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.