Η Valve ανέβασε καταλάθος το Steam.tv

Χθες το βράδυ, η Valve ανέβασε καταλάθος το Steam.tv, το οποίο αποτελεί την απάντηση της εταιρίας στο Twitch. Λίγο μετά το ανέβασμα της ιστοσελίδας, το Steam.tv οδηγεί στο απόλυτο τίποτα.

Για μία περίπου ώρα ήταν σε λειτουργία η νέα υπηρεσία της Valve, και το Cnet είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από το Steam TV. Σύμφωνα με το γνωστό Μέσο, το πρόγραμμα χθες το βράδυ είχε το The Internation, το τουρνουά Dota 2 που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Valve, το Steam TV είναι ένα update στο Steam Broadcasting, σε μία προσπάθεια να χαμηλώσει τον θόρυβο περί ανταγωνισμού με το Twitch που ήδη ξεκίνησε να γίνετε σε reddit και social media. “Αυτό που είδαν μερικοί ήταν ένα τεστ που καταλάθος δημοσιεύθηκε στο κοινό” δήλωσε άνθρωπος της εταιρίας.

Source: Eurogamer.net

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.