Το Alan Wake γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Μπορεί το sequel που περίμεναν χρόνια οι φίλοι του Alan Wake να μην διαγράφεται στο εγγύς μέλλον, αλλά ο Alan Wake αναμένεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας αρκετά σύντομα με διαφορετική μορφή.

Ο Sam Lake, σεναριογράφος των παιχνιδιών της Remedy, ανακοίνωσε σήμερα στα social media την μετάβαση του franchise στη μικρή οθόνη. Το τηλεοπτικό show δημιουργείται από την Contraction Films και την Remedy, με τον σεναριογράφο του Legion να βρίσκεται πάνω από το σενάριο. Ο Sam Lake θα είναι ο executive producer της σειράς.

Μιλώντας στο Variety, ο Sam Lake εξήγησε ότι η τηλεοπτική σειρά θα πάρει την πλοκή του παιχνιδιού και θα την εξελίξει σε ένα πολύ μεγαλύτερο story. Παράλληλα, θα υπάρξει και περιεχόμενο από το sequel που είχαν ξεκινήσει να ετοιμάζουν, αλλά μπήκε στον πάγο για χάρη του Quantum Break.

Μένει να δούμε τώρα ποιοι θα υποδυθούν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στην μεγάλη οθόνη, και αν ο Φινλανδός ηθοποιός που χάρισε την εικόνα του στον πρωταγονιστή θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος του live-action κομματιού του franchise, όπως στο American Nightmare.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.