PAW Patrol: On A Roll – αποκαλύφθηκε το πρώτο gameplay!

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τον επερχόμενο τίτλο PAW Patrol: On A Roll! Ένα νέο παιχνίδι για τα PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Το παιχνίδι είναι βασισμένο στη σειρά κινουμένων σχεδίων των Nickelodeon και Spin Master Entertainment .

Το PAW Patrol: On A Roll περιλαμβάνει 16 τολμηρές περιπέτειες στις οποίες συμμετέχουν τα οκτώ αγαπημένα ηρωικά κουτάβια διάσωσης και ο Ryder. Οι παίκτες χρησιμοποιούν τις μοναδικές ικανότητες κάθε κουταβιού για να διασώσουν τους φίλους τους και να διατηρήσουν την κοινότητά τους ασφαλή. Οκτώ εκπληκτικές τοποθεσίες του Adventure Bay συμπεριλαμβανομένων των πιο κάτω: το αγρόκτημα της αγρότισσας Yumi, το βουνό του Jake, ένα φαράγγι στην έρημο, κάτω από τα κύματα και πολλά άλλα. Ετοιμαστείτε για διασκεδαστική δράση με όλα τα κουτάβια του PAW Patrol που είναι PAWfect για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το PAW Patrol: On a Roll θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2018 για PS4, Xbox One, Switch και PC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι και άλλα προϊόντα από την BANDAI NAMCO Entertainment Europe, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bandainamcoent.com. Ακολουθήστε στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU ή συμμετάσχετε στη συζήτηση στο https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU .

Λευτέρης Μάλλιος

Avid LoL gamer, καμμένος του Dark Souls και εθισμένος στο streaming παιχνιδιών στο Twitch