Darksiders III: Αυτά είναι τα δύο πρώτα DLCs

Ανακοινωμένα πριν μόλις λίγα λεπτά τα πρώτα DLC του Darksiders III είναι γεγονός. Παραθέτουμε αυτούσιο, για αρχή, το δελτίο τύπου όπως εκδόθηκε από την Enarxis Dynamic Media, επίσημο αντιπρόσωπο της THQ Nordic στη χώρα μας.

Βιέννη, Αυστρία / Όστιν, Τέξας, 12 Οκτωβρίου 2018 – Η THQ Nordic και η Gunfire Games επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία δύο ξεχωριστών DLCs μετά την κυκλοφορία του Darksiders III στις 27 Νοεμβρίου. Οι παίκτες μπορούν να αναμένουν νέες περιοχές γεμάτες προκλήσεις, γρίφους, αντικείμενα και εχθρούς στο «The Crucible» και στο «The Void».

The Crucible

  • Μια παράξενη οντότητα ζητά την παρουσία της Fury θέλοντας να δοκιμάσει τις δεξιότητες της στη μάχη. Η Fury, που ποτέ δεν φοβάται τις προκλήσεις, αποδέχεται την πρόσκληση και αποκτά πρόσβαση σε μια τοποθεσία που είναι γνωστή ως Crucible. Εκεί η Fury θα πολεμήσει το ένα κύμα μετά το άλλο από εχθρούς και θα αγωνιστεί για την ευκαιρία να ξεκλειδώσει νέες ανταμοιβές και αντικείμενα.

Keepers of the Void

  • Αναλαμβάνοντας μια αποστολή από τον Vulgrim, η Fury ταξιδεύει στα Serpent Holes για να απομακρύνει μια αρχαία απειλή που κατοικεί εκεί. Τα Serpent Holes είναι διάστικτα από νέους γρίφους και εχθρούς που ανυπομονούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες της Fury. Αν η Fury επικρατήσει, θα ξεκλειδώσει ένα νέο όπλο από το Hollows, αλλά και το μεγαλύτερο βραβείο όλων: την Abyssal Armor.

Η σειρά έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της με το Darksiders III, ειδικά μετά τις αναταράξεις του 2013. Τότε, η δημιουργός THQ έκλεισε και οι τίτλοι της δημοπρατήθηκαν. Κατά τη δεύτερη δημοπρασία των τίτλων της THQ, η Σουηδική Nordic Games (πλέον THQ Nordic) αγόρασε για το ευκαταφρόνητο ποσό των $4,900,000 αρκετά franchise μεταξύ των οποίων τα Darksiders και Red Faction.

Το Red Faction μάλιστα έγινε και remaster πριν μερικούς μήνες, υπό τον τίτλο Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered. Ο νέος τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει 27 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.