Dell Alienware AW568 Review (+GIVEAWAY)

Οι φίλοι μας στο ReadyGamerOne παίζουν Little Nightmares και παράλληλα κληρώνουν ένα μηχανικό πληκτρολόγιο Alienware! Λίγα λόγια για το πληκτρολόγιο και πως μπορείτε να πάρετε μέρος στην κλήρωση:

Πρόκειται για ένα full size μηχανικό πληκτρολόγιο με καφέ διακόπτες της Kailh, ακολουθεί έναν έντονο σχεδιασμό με απότομες γωνίες στις άκρες του πληκτρολογίου.

Οι διακόπτες έχουν διάρκεια ζωής 50 εκατομμυρίων πατημάτων σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ δεν λείπει το σύστημα anti-ghosting και έχει polling rate 1000hz με 1ms χρόνο απόκρισης, πράγμα που κάνει το πληκτρολόγιο ότι πρέπει για gaming χρήση.

Τέλος το πληκτρολόγιο διαθέτει 5 macro keys πλήρως ρυθμιζόμενα μέσα από το πρόγραμμα της alienware ενώ σε λείπουν και τα funtion keys. Να σημειωθεί ότι το πληκτρολόγιο είναι μεν rgb αλλά δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα, χρησιμοποιεί ambient light από κάτω (AlienFX Ambient Lighting όπως το ονομάζει η εταιρία).

Για να κερδίσετε το πληκτρολόγιο και να πάρετε μέρος στο Giveaway  ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Έγγραφη (subscribe) στο κανάλι και αφήνετε ένα σχόλιο κάτω
  • Follow και Comment TAG 2 φίλους σας σε ένα σχόλιο στο Instagram Post που θα βρείτε στο προφίλ του RGO στο Instagram.

Η κλήρωση θα γίνει Παρασκευή 19/10

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.