Ξεκινά η διάθεση του Syberia 3 στο Switch

Ο μαγευτικός κόσμος του Benoit Sokal είναι από σήμερα διαθέσιμος στο Nintendo Switch με την κυκλοφορία του Syberia 3, την οποία θα ακολουθήσει και ένα πακέτο των Syberia 1 & 2 στις 8 syberia-1-2-switchΝοεμβρίου. Οι παίκτες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν ή να ξαναζήσουν τις περιπέτειες της Kate Walker σε ένα φορητό σύστημα. Eκείνη αναζητά τα τελευταία μαμούθ και το μυστηριώδες νησί, συνοδεύοντας το μεταναστευτικό ταξίδι των στρουθοκαμήλων του χιονιού μέσα από τις ιερές στέπες.

Syberia 1

Η Kate Walker, μια νεαρή δικηγόρος από την Νέα Υόρκη, ταξιδεύει στη Γαλλία για να χειριστεί την πώληση ενός παλιού εργοστασίου κατασκευής ρομπότ στις Άλπεις. Σύντομα βυθίζεται σε ένα ταξίδι στις πιο απόμακρες περιοχές της Ανατολικής Ευρώπης. Παρέα με ένα αληθινά μοναδικό ρομπότ που ονομάζεται Oscar. Μαζί, ανακαλύπτουν απίστευτους τόπους και ξεχωριστούς ανθρώπους προσπαθώντας να βρουν τον Hans Voralberg, ένα μεγαλοφυή εφευρέτη που αναζητούσε τα τελευταία μαμούθ στο μυθικό νησί Syberia – κι αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ που καλείται να λύσει η Kate για να ολοκληρώσει την πώληση του εργοστασίου.

Syberia 2

Έχοντας εκπληρώσει τον απόλυτο στόχο του ταξιδιού της εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Hans Voralberg και άρα την πώληση του εργοστασίου, η Kate αποφασίζει να εγκαταλείψει την τέλεια ζωή της στην Νέα Υόρκη για να βοηθήσει τον γέρο άντρα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Μαζί, αυτή η ιδιαίτερη ομάδα της Kate και του εκκεντρικού Hans, με συνοδεία το ρομπότ Oscar, ξεκινούν ένα νέο ταξίδι. Στόχος τους είναι να βρουν τα τελευταία θρυλικά μαμούθ του Syberia, στην καρδιά ενός ξεχασμένου κόσμου.

Syberia 3syberia-3-switch

Στον ρόλο της Kate Walker, οι παίκτες συνοδεύουν τη φυλή Youkol κατά τη διάρκεια της μετανάστευσης των στρουθοκαμήλων του χιονιού. Μαζί, εξερευνούν τον μαγικό κόσμο του Benoit Sokal, καταδιώκοντας κοινούς εχθρούς και συναντώντας αναπάντεχα εμπόδια. Το Syberia 3 στο Nintendo Switch περιλαμβάνει επίσης το DLC «An Automaton with a Plan», μια περιπέτεια κατά την οποία, στον ρόλο του Oscar, ανακαλύπτουν μια εντελώς καινούρια διάσταση στο ταξίδι της Kate Walker.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.