XGamersTV: Συγκεντρώνοντας το ελληνικό Youtube σε μία πλατφόρμα

Στο XGamers μας άρεσε ανέκαθεν να δημιουργούμε και να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε. Έτσι και τώρα, πάμε ένα βήμα μπροστά δημιουργώντας το πρώτο user-generated “κανάλι” όπου θα συγκεντρώσουμε ανερχόμενους και εξελίξιμους Youtubers και streamers, με σκοπό να προβληθούν σε ένα μεγαλύτερο κοινό και μέσω της κοινής τους παρουσίας. Μέσα από την συνεργασία έρχεται η προβολή!

Η κοινότητα θα πρέπει να συνεργάζεται, όχι να βλέπεις τους άλλους Youtubers ως αντιπάλους. Πάνω σε αυτήν την κουλτούρα, το XGamers TV θέλει να συγκεντρώσει όσους θεωρούν ότι η συνεργασία αποτελεί μονόδρομο για την επιτυχία. Σαν XGamers σκοπεύουμε να προωθήσουμε αρκετά το νέο μας εγχείρημα, μέσω διαφημίσεων σε social media και Google, και ως εκ τούτου, να προωθήσουμε τους συνεργαζόμενους δημιουργούς περιεχομένου.

Πως θα λειτουργήσει όμως όλο αυτό; Τα βίντεο σας θα ανεβαίνουν κανονικά στο κανάλι σας, και μέσω ειδικού αλγορίθμου θα προστίθενται τακτικά στο portal μας που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Δυναμικά, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποια έξτρα ενέργεια, και φυσικά χωρίς χρεώσεις. Το βίντεό σας θα ενταχθεί στην γκαλερί που δημιουργούμε και θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτά των υπόλοιπων Youtubers.

Είσαι Youtuber και σε ενδιαφέρει αυτή η προοπτική; Θες να δείξεις τα βίντεο σου σε ένα κοινό με περισσότερους από 3.000 τακτικούς & μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως; Επικοινώνησε μαζί μας σε Facebook, Instagram ή στείλε μας ένα mail στο admin [at] xgamers.gr. Οι πρώτοι Youtubers είναι ήδη στο πλευρό μας. Jump on board!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.