Trailer για την 7η Season του Fortnite

Η 7η σεζόν του Fortnite θα μας φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πόρτα μας, αφού το θέμα θα είναι αμιγώς Χριστουγεννιάτικο.

Οι περιοχές του χάρτη θα δεχθούν ένα σημαντικό makeover με χιόνια και πάγους (συμπεριλαμβανομένου των Tilted Towers), ενώ μερικές νέες περιοχές θα προστεθούν και θα ενταχθούν zip-lines για την γρήγορη μετάβαση από την μία στην άλλη.

Επίσης θα είναι εφικτό να καβαλήσετε τα αεροπλάνα του Άι-Βασίλη, γιατί τα έλκυθρα με ταράνδους είναι so 1940, ενώ το νέο X-4 Stormwing θα αποτελεί ένα πενταθέσιο μοτέρι με mounted machine-gun.

Τέλος, όσον αφορά το Battle Pass, θα περιλαμβάνει νέα skins με όνομα Wraps, + νέα κατοικίδια, παιχνίδια και ένα tier 100 skin με όνομα The Ice King. Το Creater’s Mode που ανακοινώθηκε ήδη, θα γίνει διαθέσιμο σαν early access σήμερα στους κατόχους Battle Pass.

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.