Το Gameathlon επιστρέφει 19 & 20 Ιανουαρίου!

Το Gameathlon επιστρέφει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, και το XGamers.gr ως Χορηγός Επικοινωνίας σας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσετε 5 προσκλήσεις για το event! Ο διαγωνισμός τρέχει ήδη στο Instagram μας, οπότε μην χάνετε χρόνο! Πάρτε μέρος τώρα! Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Το Gameathlon Winter powered by Sprite επιστρέφει 19 & 20 Ιανουαρίου 2019, με τη χειμερινή του έκδοση και επίσημη κονσόλα διοργάνωσης, το PlayStation4! Πλέον, στον 7ο   κύκλο εξέλιξης, είναι το μοναδικό Mega Gaming Event της Αθήνας και για μια ακόμα φορά τα  οκτώ (8)  στρέμματα του Ολυμπιακού Κέντρου Tae Kwon Do  στο Παλαιό Φάληρο, θα μεταμορφωθούν στη  “μέκκα” των gamers.

Με 350 gaming rigs από τη διοργάνωση, εκθέτες και eSports Cafes,  θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πάνω από 600 επισκέπτες ταυτόχρονα σε μαζικής κλίμακας ενέργειες. Τα διαβόητα τουρνουά του Gameathlon, σε 25+ κατηγορίες σε περιμένουν αλλά ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος, οι καλύτεροι παίκτες από όλη την Ελλάδα διεκδικούν έπαθλα και δόξα. Στόχος, να σπάσουμε το περσινό πανελλήνιο ρεκόρ των 1.970 συμμετεχόντων, αυτο το Gameathlon θα είναι… #4ThePlayers.

Στην Arena των 3,5 στρεμμάτων θα φιλοξενηθεί η πιο πλήρης, χειμερινή, έκθεση gaming  και τεχνολογίας που έχεις δει σε εγχώρια διοργάνωση.  Όλα τα αγαπημένα σου brands θα είναι εκεί, με  booths και activations, ώστε η περατζάδα σου να σε γεμίσει δώρα, εμπειρία και μια ματιά στα πιο καυτά gaming προϊόντα. Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, ξεδιψάμε με τα 20.000+ αναψυκτικά  που θα διατεθούν δωρεάν μέσω των #RFRSH Point στους επισκέπτες μας.

Η πραγματική τρέλα όμως έρχεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πρώτου ελληνικού LAN PARTY, με 1000mbps Internet και το μεγαλύτερο δίκτυο που έχει στηθεί σε event απο την SIMPLEX Πληροφορική Α.Ε. Οι πύλες της ψηφιακής Βαλχάλα θα μείνουν ανοιχτές ένα ολόκληρο 48ωρο, για ένα συγκεκριμένο VIP κοινόΟι πρίζες, οι οθόνες και τα πληκτρολόγια θα πάρουν φωτιά, με τουρνουά, δράσεις, βραδινά DJ Sets και ένα βασιλικό πρωινό για το ξημέρωμα της Κυριακής. Οι πρωτεργάτες θα πρέπει να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό (Desktop/Console), ενώ η διοργάνωση θα παρέχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ρεύμα ,  καθώς και χώρο εργασίας.

Μη χάσεις επίσης, το uTour by Sprite, τον θεσμό Red Carpet που έγινε λατρεία για πολλούς μικρούς και μεγάλους fans. Το λόγο θα έχουν και αυτή τη φορά  πάνω από 60 ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλείς περσόνες, που θα καταλάβουν το ακραίο 360 stage, σε ένα μοναδικό infotainment show, δεμένο με τα Videogames.

Παράλληλα, για τους πιο απαιτητικούς θιασώτες της κουλτούρας, στο διάζωμα θα φιλοξενούνται όλες εκείνες οι όμορφες διαδράσεις που απογειώνουν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν το μοναδικό χαρακτήρα ενός Mega Event. Από κοινότητες της pop/cult κουλτούρας, χώρο για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, indie εταιρείες, arcades, retro, επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και χώρους εστίασης.

Κλείνοντας, δεν  ξεχνάμε ότι πρεσβεύουμε τη θετική και υπεύθυνη πλευρά της βιομηχανίας, με kids friendly περιβάλλον και ζώνες, ομιλίες από ειδικούς για την ορθολογική χρήση της τεχνολογίας και των videogames, ενώ παράλληλα, 1€ από κάθε εισιτήριο, κατά τη διάρκεια του event, θα διατεθεί στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η τιμή προπώλησης του εισιτηρίου μέσω της πλατφόρμας VIVA ανέρχεται στα €5 ευρώ για ημερήσιο πάσο, στα €7,5 ευρώ για το Weekend Pass και στα 25 ευρώ για το Lan Party, ενώ στα ταμεία του event θα ανέρχεται στα €7 την ημέρα.

To event υποστηρίζεται από τον εκπαιδευτικό χορηγό Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

GameAthlon Winter 2019 – Tae Kwon Do Φάληρο

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 10.00-22.00

Lan Party: ΝΟΝ STOP

Facebook: https://www.facebook.com/gameathlongreece/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/277383869771660/

Instagram: https://www.instagram.com/gameathlon/

Site: https://www.gameathlon.eu

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.