Δωρεάν το Assassin’s Creed: Unity, δωρεά της Ubisoft για την Παναγία των Παρισίων

Δωρεά ύψους 500 χιλιάδων ευρώ κάνει η γαλλική εταιρία για την ανακατασκευή του ιστορικού αυτού μνημείου, που καταστράφηκε το βράδυ της 15ης Απριλίου έπειτα από φωτιά που ξεκίνησε. Έτσι, το μισό εκατομμύριο ευρώ, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από δωρεές που συνολικά αγγίζουν (και ίσως ξεπεράσουν) το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Παράλληλα, δωρεάν από σήμερα και μέχρι την άλλη εβδομάδα θα είναι το Assassin’s Creed Unity, παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι μέσα από το UPlay. Μάλιστα, η φωτορεαλιστική απεικόνιση του Notre Dame αναμένεται να συμβάλει ιδιαίτερα στην διαδικασία ανακατασκευής του ναού. Το λεπτομερέστατο 3D mapping που έγινε για την κατασκευή του μοντέλου της Παναγίας των Παρισίων αποτελεί ένα από ισχυρά assets που θα βοηθήσουν το δύσκολο στόχο που έθεσε ο πρόεδρος της Γαλλίας για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής εντός της επόμενης πενταετίας.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.