Εκατομμυριούχος θέλει να στήσει real-life Battle Royale σε ιδιωτικό νησί

Ένας ανώνυμος εκατομμυριούχος σχεδιάζει να στήσει ένα real-life Battle Royale 100 ατόμων σε ένα ιδιωτικό νησί.

Το Hush-Hush, ή αλλιώς το marketplace για πολύ πλουσίους και όχι για λινάτσες, έχει ανεβάσει αγγελιούλα από ανώνυμο ζάμπλουτο που ψάχνει για άτομα να αναλάβουν την σχεδίαση του εγχειρήματος και την οργάνωση του τριήμερου αυτού γλεντιού.

Στα θετικά νέα, το πραγματικό αυτό Battle Royale δεν θα απαιτεί από τους παίκτες να αλληλοσκοτωθούν, αλλά θα τους εξοπλίσει με αεροβόλα όπλα και ρουχισμό με αισθητήρες. Ο τελευταίος που θα ζήσει κερδίζει 100 χιλιάρικα για να τα φάει όπως γουστάρει, πιθανολογούμε σε in-game μικροσυναλλαγές στο Fortnite.

Το πλάνο είναι ο εκατομμυριούχος να αγοράσει ένα νησάκι, όπου και θα διοργανωθεί το event της χρονιάς. Η “μάχη” θα διαρκεί τρεις ημέρες, με 12 ώρες ανταγωνισμού καθημερινά. Κατά την διάρκεια της νύχτας επιτρέπεται το καμπέρωμα για λόγους ξεκούρασης.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη στο νου σας το ιδανικό setting για το ενδιαφέρον αυτό γεγονός, μπορείτε να μπείτε στο Hush Hush και να στείλετε την αίτησή σας. Ο φίλος σας θα σας πληρώνει 1.500 λίρες καθημερινά για να φτιάξετε το Battle Royal που μας αξίζει.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.