Δέκα νέες εφαρμογές που δεν πρέπει να λείπουν από το Android σας το 2019

Οι κομάντο των εφαρμογών Android επέστρεψαν με τον ανανεωμένο οδηγό για το 2019. Δέκα (συν μία) εφαρμογές Android που αξίζει να εγκαταστήσετε στο κινητό σας για να σας κάνουν την ζωή ευκολότερη στην καθημερινότητά σας!

Firefox ScreenshotGo Beta

Το Screenshot Go είναι το απόλυτο εργαλείο για την ταξινόμηση των Screenshots σας, και έρχεται απο την Mozilla.

Παρότι βρίσκεται σε Beta ακόμα, η εφαρμογή είναι γεμάτη πολύ χρήσιμες δυνατότητες, οπώς το αυτόματο Indexing των Screenshots για να μπορείτε να αναζητήσετε κείμενο που μπορεί να περιλαμβάνετε σε μια φωτογραφία σας.

Επίσης με το Text scanner, μπορείτε άμεσα να κάνετε extract κείμενο απο ένα Screenshot για να το επεξεργαστείτε ή να το μοιραστείτε σαν απλό κείμενο, ενώ τέλος υπάρχει στη διάθεση σας το Floating Go Button, το οποίο σας επιτρέπει να βγάλετε οποιαδήποτε και οπουδήποτε φωτογραφία την οθόνη σας.

 

Cyberflix TV

Θυμάστε το Terrarium TV; Ο Θεός να το συγχωρέσει αλλα δε χρειάζεται να τα βάψετε και μαύρα, αφού το Cyberflix κάνει τήν ίδια δουλειά πάνω κάτω με την ίδια επιτυχία.

Αν δεν ξέρετε τι είναι το Terrarium , η το Titanium, τότε πηγαίνετε παρακάτω. Δε θα είμαι εγώ αυτός που θα σας σπρώξει στην ακολασία.

Fing – Network Tools

Για κάποιον που ξέρει να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που του δίνει, το Fing μπορεί να γίνει ένα πολύ σημαντικό εργαλεία στο στήσιμο ενός δικτύου.

Για εμάς τους υπόλοιπους, μετά απο σκανάρισμα, το Fing μπορεί να βρεί ποιοι χρησιμοποιούν το WiFi δίκτυο μας χωρίς να το ξέρουμε(συγνώμη τυχαίε γείτονα που μου έκλεβες WiFi).

Επίσης, με την σήμανση του τι είδους συσκευές ειναι συνδεδεμένες σε ένα ασύρματο δίκτυο, μπορείτε με ευκολία να εντοπίσετε αν υπαρχουν IP κάμερες, κάπου που δεν θα θέλατε να υπάρχουν, και άλλα τέτοια τζειμςμποντικά κόλπα.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.