Πλήρως μεταγλωττισμένο θα είναι το Death Stranding

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Sony Ελλάδος

Το Death Stranding, ο πολυαναμενόμενoς τίτλος του θρυλικού δημιουργού παιχνιδιών, Hideo Kojima, έρχεται στις 8 Νοεμβρίου 2019, στο PlayStation®4, πλήρως μεταγλωττισμένος στα ελληνικά! Θα διατίθεται με επιλογή για ελληνικό μενού και voice-over των χαρακτήρων, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η επιλογή ελληνικών υπότιτλων, για εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν τις ερμηνείες του εκπληκτικού αγγλόφωνου cast.

Παρακολουθήστε το πιο πρόσφατο τρέιλερ, υποτιτλισμένο, με μοναδικά στιγμιότυπα από το gameplay του παιχνιδιού και μη ξεχνάτε πως μπορείτε ήδη να πραγματοποιήσετε την προ-παραγγελία σας, για να είστε από τους πρώτους που θα απολαύσουν το νέο αριστούργημα του Hideo Kojima!

Περισσότερα για τον τίτλο:
Από τον θρυλικό δημιουργό παιχνιδιών, Hideo Kojima, έρχεται μια ολοκαίνουργια εμπειρία, που πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το είδος, στο PlayStation®4.

Ο Sam Bridges πρέπει να αντιμετωπίσει έναν κόσμο που μεταλλάσσεται ριζικά από το «Death Stranding». Κρατώντας τα απομεινάρια και το μέλλον της ανθρωπότητας στα χέρια του, ξεκινά ένα ταξίδι για να επανασυνδέσει σιγά-σιγά τον κατεστραμμένο κόσμο. Με απόκοσμα πλάσματα να στοιχειώνουν τη γη και την ανθρωπότητα στα πρόθυρα της μαζικής εξαφάνισης, μόνο το ταξίδι του Sam μέσα στην ρημαγμένη ήπειρο μπορεί να σώσει το ανθρώπινο είδος από τον επικείμενο αφανισμό.

Ποιο είναι το μυστήριο του Death Stranding; Τι θα ανακαλύψει ο Sam στην πορεία του ταξιδιού του; Οι απαντήσεις αυτές και πολλά ακόμα, κρύβονται σε μια πρωτοφανής, συναρπαστική gameplay εμπειρία, με πρωταγωνιστές τους Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, και Lindsay Wagner.

Το Death Stranding θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εντυπωσιακές εκδόσεις, Death Stranding Standard Edition, Death Stranding Special Edition, Death Stranding Digital Deluxe Edition και Death Stranding Collector’s Edition.

Όσοι ανυπομονούν να πάρουν τα χέρια τους αυτή την συναρπαστική εμπειρία, που θα δώσει νέα πνοή στο είδος, μπορούν να πραγματοποιήσουν τις προπαραγγελίες τους, που είναι πλέον διαθέσιμες μέσω του PlayStation®Store, καθώς και μέσω των ενημερωμένων καταστημάτων λιανικής πώλησης και να λάβουν επιπλέον pre-order bonus.

Για περισσότερες πληροφορίες συντονίσου στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation® ή στη σελίδα PlayStation Greece στο Facebook και για όλα τα συναρπαστικά νέα που έρχονται!

Λευτέρης Μάλλιος

Avid LoL gamer, καμμένος του Dark Souls και εθισμένος στο streaming παιχνιδιών στο Twitch