Εκκίνηση για το Games for windows marketplace!


Απο σήμερα, το Windows Live Marketplace ανοίγει της πόρτες του στο PC σας. Μια υπηρεσία που εχει δανειστεί στοιχεία απο το Steam και το Xbox live, και για την ώρα σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε περίπου 80 παιχίδια, νέες κυκλοφορίες ή παλιότερες,  καθώς και ένα μεγάλο αριθμό απο DLC packs.

Αυτή είναι η λειτουργία που έχει “δανειστεί” απο το Steam, απο το Xbox Live όμως; Στην νέα υπηρεσία εισέρχεστε με τη χρήση του Windows Live iD σας, και κάνοντας το, έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε Achievements για κάθε παιχνίδι που είναι συμβατό.

Ο Kevin Unangst,διευθυντής στο τμήμα για PC & Mobile Gaming, της microsoft δήλωσε: ” με το Games For Windows Live Marketplace, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ψηφιακό κατάστημα, στα μέτρα των PC gamers, απο την αρχή μέχρη το τέλος. Με την σύνδεση των ήδη υπάρχουσων υπηρεσιών Xbox live και Windows live, με την νέα υπηρεσία, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε σε εκατομμύρια gamers πόσο εύκολο είναι να αγοράσουν παιχνίδια για τον υπολογιστή τους.

Μαζί με την υπηρεσία ξεκίνησαν και τα Daily Deals αλλα και τα Deals Of the Week, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο GamesforWindows.com.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!